x
ANMELDELSE: 8-bit, bøllehat og et menneskeligt konfettirør

KOPS, Spot Festival, Scandinavian Congress Center, Main Stage, Aarhus

ANMELDELSE: 8-bit, bøllehat og et menneskeligt konfettirør

Anmeldt af Josephine Andersen | GAFFA

Hvad er det ultimativt bedste nummer at gå på scenen til? De fleste musikere vil nok vælge et af deres egne numre, men ikke KOPS. Han havde valgt intromelodien fra Super Mario som sin hymne. Utraditionelt? Måske, men ikke desto mindre en sjov gimmick og et godt afsæt til resten af aftenens koncert.

”Sorry Not Sorry” blev nummeret, der skulle afløse 8-bit-lydene, og de funky rytmer fik hurtigt varmet godt op under danseskoene på de mange mennesker, der var mødt frem for at holde en fredagsfest. For er der noget, KOPS kan, så er det at lave gedigne popnumre, der gør det stort set umuligt at stå stille. Faktisk er den unge sanger nok det tætteste, man kommer på et menneskeligt konfettirør, og han blev i den grad skudt af i Aarhus.

Og skal der være fest, så lad der være fest! Med en misundelsesværdig energi og bøllehatten lidt på skrå skød KOPS det ene partynummer efter det andet afsted ud over scenekanten og ramte det modtagelige publikum lige i dansehjertet med sit fede humør og sine groovy tracks.

”Det er så fedt, det her!” råbte sangeren mellem et par sange og kunne slet ikke undertrykke sin åbenlyse begejstring for aftenens arrangement. Men hvorfor skulle han også det? Den store sal var godt fyldt op af mennesker, der lappede hans musik i sig, og lyttede og dansede til både velkendte og helt nye numre. ”Lost”, ”Down” og ”Salvation” blev flettet sammen med små kommentarer til numrene, til far Bo, der var kommet hele vejen fra København og til den BH, der pludselig fløj igennem luften og landede på scenen.

Sidste nummer blev ”Takes 1 2 Know 1”, og selvom der nærmest desperat blev råbt efter ekstranummer, var der desværre ikke mere at komme efter. En hæsblæsende og intens halv time var forbi, konfettirøret var tomt, og tilbage var bare at sende de fremmødte videre ud i byen til en ny koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA