x
Dusin: Dusin

Dusin
Dusin

Ungdommelig melankoli forklædt som voksen

GAFFA

EP / Eget selskab
Udgivelse D. 31.05.2019
Anmeldt af
Esben Suurballe Christensen

Der er som sådan ikke noget ud at udsætte på Dusins anden ep, Alle farver. Der er alle de ingredienser, der pt. gør nutidens danske kunstnere profilerede. Der er elektrobeats, god produktion og ungdommelig melankolsk lyrik.

Men som lytter efterlades du med indtrykket af, at du lige har lyttet til den musikalske udgave af en iPhone-lancering. Der er en stilfuldendt musikalsk indpakning i den lyddesignmæssige sværvægtsklasse. Men der tilbydes intet nyt i forhold til de mange, der kom før Dusin, kun nogle små justeringer, som ikke for alvor får dem til at stikke ud fra originalerne. Det er flot, men ret så sjæleløst.

Bevares, der er radiohit-potentiale i ep-åbneren ”Mens alting størkner”. Men samme formular følges på ep's resterende sange, og når teksterne ikke kan hæve sig op over de mest gennemsnitlige og ungdommelige ordrim og temaer, så efterlades man med oplevelsen af at have hørt det så mange gange før.

Dusin er en musikalsk dygtig duo, men savner at have noget på spil til for alvor at kunne slå døren ind til den musikalske karriere, de efterstræber.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA