x
Mark Ronson: Late Night Feelings

Mark Ronson
Late Night Feelings

Marks mestendels monotone muser

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 21.06.2019
Anmeldt af
Jens Dræby

Du kender Mark Ronson fra "Uptown Funk", fra "Oh My God" med Lily Allen og fra "Ooh Wee". Hvis der er nogen retfærdighed til, så kommer du også snart til at kende Ronson ved "True Blue" med Angel Olsen, for hvis det her album er den mest ligegyldige omgang voksen pladderpop, så er den ene skæve skæring et lille minimesterværk og om muligt hele konceptet med de afslappede kvinder værd.

Late Night Feelings er typisk Ronson med et hold spændende gæster, der resulterer i en håndfuld stilfyldte tracks med klare koncepter uden den store leflen, og lytteren ender med en altid blandet pose bolsjer. Den nyeste bolsjepose er fyldt med små søde klumper fra bl.a. Miley Cyrus, Camilla Cabello og Lykke Li, og det er som sagt de færreste sange, der for alvor holder ved under gentagne gennemlytninger.

"Nothing Breaks Like a Heart" som førstesingle lød fejlagtigt som Mark Ronsons forsøg på at gennemarbejde country-genren, ligesom han legede med funk på sidste plade, Uptown Special. Sangen er et jævnt stik til den gængse popmusik, men projektet i sig selv er i stedet bare en masse charmerende sange til den typiske "evening dinner playlist".

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA