x
Vil I have fest, så skal I sgu få fest!

Scarlet Pleasure, Roskilde Festival, Arena

Vil I have fest, så skal I sgu få fest!

Anmeldt af Jan Opstrup Poulsen | GAFFA

Efter solen kommer regnen. Og de unge popkometer fra Scarlet Pleasure bragte solen med ind under Arenas teltdug, hvor stemningen hurtigt antog tropiske dimensioner udi det at feste under mere lune himmelstrøg, og ganske sigende indfangede sanger Emil Goll et par brystholdere undervejs.

Scarlet Pleasure er solskinspop i fuldstændig øjenhøjde med sit dedikerede publikum, og den rolle tog de mere end alvorligt under koncerten, hvor de havde Arena i deres hule hånd. Det er befriende at høre et ungt band, der giver los og kaster sig i armene på publikum. Så målt på denne skala var koncerten i top, hvor der blev danset, hoppet og sunget med, når det blev dikteret fra Emil Goll.

Musikalsk er Scarlet Pleasure dejlig uprætentiøs pop, hvor Emil Golls vokal mildt omfavner de bløde toner. Og så er han en rigtig hjerteknuser på en scene, der kan alle de gode tricks til at holde stemningen i vejret.  Det blev der så brugt en del energi på undervejs, mens bandet leverede en upåklagelig underlægning til hans fest med publikum.

Og på sådan en dag er Scarlet Pleasure så absolut bedst i uptempo, hvor der skal blæses igennem. Ellers bar melodierne lige lovlig meget præg af for mange dansetrin på stedet.

Men der blev som nævnt hoppet og skrålet med til den helt store guldmedalje, og sådan en kan Scarlet Pleasure sagtens hænge om halsen for dagens indsats, hvor publikum fik, hvad de var kommet for. En smittende og dejlig fest. Og solen. Ja, den forsvandt efter koncerten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA