x
Kindness: Something Like A War

Kindness
Something Like A War

ANMELDELSE: Rodet krigsførelse hives hjem af gæster

GAFFA

Album / Female Energy
Udgivelse D. 06.09.2019
Anmeldt af
Nanna Frank

Efter fem års pause er den engelske sanger Adam Bainbridge endelig tilbage med sine fashionable 80’er- vibes. På Someting Like a War har sangeren fået selskab af en række stærke musikere – og desværre er det faktisk i selskab med andre, at Kindness er bedst.

Citatet ”There will be people who will say, you don’t mix this with that, and you will say: watch me” åbner albummet op til en kampsang med "Sibambaneni" og "Raise Up" for derefter at falde til jorden og primært lyde som baggrundsmusikken i en stilren tøjbutik.

Genremæssigt er albummet svært at sætte i en kasse. Det er forvirrende at opleve både jazzede indspark, 80’er-funk, undertoner af house og klassisk elektro-pop på en og samme plade. Alt imens titelnummeret drives frem af rap og 00’er-r&b.

Something Like a War er heldigvis altid smagfuldt og sjældent helt skidt, men det er bare også kun rigtig godt på ”The Warning” og ”Cry Everything”. Det, begge numre har til fælles, er et vokalindspark af Robyn, og det virker. Det gør Robyn heldigvis altid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA