x
Snoop Dogg: I Wanna Thank Me

Snoop Dogg
I Wanna Thank Me

ANMELDELSE: Snoop minder os alle sammen om, hvorfor vi elsker ham

GAFFA

Album / Doggystyle Records
Udgivelse D. 16.08.2019
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Her små 17 plader inde i karrieren (plus det løse) sender Snoop skud ud til den person, han synes, han skylder mest i forhold til sin karriere: Ham selv. Så selvfølgelig hedder pladen I Wanna Thank Me, og med vanlig mangel på sans for begrænsningens kunst trakteres vi med intet mindre end 22 sange fra Tha Doggfather, der dog kun sjældent taber pusten undervejs.

På flere af numrene kommer den gamle gangsta med fred. På Nipsey Hussle-hyldesten ”One Blood One Cuzz” forsøger han at mane til besindelse i Los Angeles’ bandemiljø, ligesom han begraver stridsøksen med Suge Knight på ”Let Bygones Be Bygones”, og på medrivende ”Blue Face Hunnids” finder Crips og Bloods sammen, idet YG er inviteret med om bord til at flashe attituder.

Der er hverken de store overraskelser eller helt store fejlskud på albummet (selvom vi vist alle sagtens kunne leve uden Chris Brown-duetten ”Turn Me On”), der mest af alt er en påmindelse i maratonformat om, hvorfor man faldt for Snoop til at begynde med. En slags opsamlimngsalbum – kun med nye sange. Snoop, som vi kender og elsker ham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA