x
Freja Kirk: Pussyfied

Freja Kirk
Pussyfied

Personlig, pervers, perfekt – Pussyfied

GAFFA

Album / One Seven Music
Udgivelse D. 01.11.2019
Anmeldt af
Nanna Frank

De sidste par år har Freja Kirk været på alles læber som et mainsteam undergrundshit. Hendes genrevridende, trapsoulede, r&b-eksperimenter med idéen om, hvordan popmusik skal være anno 2019. Og resultatet? Pussyfied er et af de stærkeste album fra en dansk musiker i år – hvis ikke i flere år.

Nærmest messende bliver vi lokket ind af en stønnende kvinde og en autotunet vokal, der siger ”I’m the last woman standing and I will be pussyfied.”

Det er sexet og sårbart på samme tid. Pussyfied tænder, forfører og fremkalder en følelse af at være perfekt – præcis, som man er. Usikkerhederne favnes, mens sejrene fejres fra start til slut. Stærkest står ”Mirror, Mirror” og ”New Taboo” som på én og samme tid kalder på dansegulvet og dybe samtaler i stearinlysets skær.

Præcis som Kirk selv er Pussyfied udefinerbar og fuldstændig mageløs. Vi bliver skudt af sted mod højere luftlag fra første toneslag og lander først igen ved ”Wasted Gold”, der med sit rustikke beat sender tankerne af sted mod Erykah Badus og Aaliyahs genialiteter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA