x

Den Kummerlige Trio
Gode Miner Til Slet Spil

Den Kummerlige Trio: Gode Miner Til Slet Spil

GAFFA

Album / Det Fynske Pladeselskab / Eget selskab
Udgivelse D. 19.04.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Den Kummerlige Trio skal formentlig forestille at være morsom. Hvordan skal man ellers forklare, at de har været fast inventar på Midtfyns ’crazyscene’ Natuglen?
Nå; under alle omstændigheder må det konstateres, at det ikke lykkes. At være morsomme, altså. Gift Dig Altid Med En Kedelig Mand har fat i noget af det rigtige, men de store overraskelser byder den ikke på; Da Jeg Mødte John har overraskelsesmoment, men heller ikke så meget andet. Og de to numre er vel at mærke albummets komiske højdepunkter.
Til gengæld er der faktisk nogle udmærkede sange på Gode Miner Til Slet Spil. De to ovennævnte falder i dén kategori, og det samme gælder den slentrende, popjazzede Ublabu (’ugebladsbud’, get it?) og Slag, der læner sig kraftigt op ad George Michael.
Hermed er undertegnede imidlertid igen løbet tør for rosende ord; resten af sangene er gennemgående uoriginale, umorsomme og til tider endda røvballe-dansktop-trælse. Det musikalske håndværk er gedigent og viljen er tydeligvis til stede, men der skal altså strammes gevaldigt op omkring sangskrivningen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA