x

Savage Affair
Dumb Again

Savage Affair: Dumb Again

GAFFA

Album / Kick Music
Udgivelse D. 03.02.2003
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

I mere end et årti har Savage Affair holdt den melodiske fane højt og insisteret på, at man godt kan spille kvalitetsbevidst mainstreamrock. Det har aldrig givet Savage Affair det helt store publikum, men med mediepersonen Alex Nyborg Madsen i forgrunden har Savage Affair alligevel bidt sig fast i rocklandskabet.
Musikalsk har de heller ikke været synderligt overbevisende, men på Dumb Again har Savage Affair fået fat i den lange ende. På albummet spiller de en pænt afslebet rock, hvor guitaren får lov til skære lidt igennem, uden at det ender i rockbal. Der er nemlig masser af gedigen melodi i sangene, der trækker på de mere ædle rocktraditioner og gerne giver sig i kast med flot anlagte vokalharmonier. Alex Nyborg Madsens kan bare ikke følge helt med, og netop hans manglende stemmekraft får Savage Affair til konstant at søge den bløde mellemvare. Til gengæld har han en karakteristisk stemme, der i høj grad tegner bandet.
Dumb Again gør sig rigtigt godt i midterrabatten, og her er masser plads i dansk rock, så mon ikke Savage Affair er klar til at snuppe et årti mere? Skulle det blive tilfældet, må de gerne træde lidt hårdere på speederen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA