x
Blank: Aiming For The Moon

Blank
Aiming For The Moon

Blank: Aiming For The Moon

GAFFA

Album / Cope Records
Udgivelse D. 20.07.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

”Start aiming for the moon - ’cause if you miss, eventually you’ll hit the stars”. Sådan lyder Vejen-bandet Blanks motto, og det er jo både sympatisk og fornuftigt. At Blank så i praksis lyder som et band, der er mere optagede af at ramme radiostationernes playlister end månen - det er en anden sag. Og for så vidt helt i sin orden; bare ærgerligt, at de har følt sig tilskyndede til at lave skytset så konventionelt.
Blanks ærkeamerikanske mainstreamrock er lige dele halvfemser-hard rock og post-grunge, og den bærer umiddelbart mere præg af bandmedlemmernes pladesamlinger end deres personligheder. Christian Bonde Sørensens næsten karikerede amerikanske accent virker ret symptomatisk i dén henseende.
Når det er sagt, er Blank nu helt godt skruet sammen. I Jakob Hansen har bandet fundet sig en producer, der kan gøre det hele for det halve, og sammen med ham har Blank skabt et overraskende vellydende album. Og så er Blank habile sangskrivere: Omkvædene ligger godt i øret, også selvom teksterne ikke altid gør det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA