x
Ben Harper And Relentless7: White Lies For Dark Times

Ben Harper And Relentless7
White Lies For Dark Times

Ben Harper And Relentless7: White Lies For Dark Times

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 14.05.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Fornyelse har måske ikke været overskriften på Ben Harpers yderst stabile musikalske karriere siden debutalbummet Welcome To The Cruel World fra 1994. Alle udspillene har været gødet af den amerikanske musiktradition med overvægt til bluesmusikken i forskellige afskygninger. Til gengæld har rastløsheden altid spillet en stor rolle, da han som ofte skifter musikalsk spor efter hvert album.

White Lies For Dark Times har han skiftet sit mangeårige backingband Innocent Criminals ud med en ny konstellation, der blandt andet tæller guitaristen Jason Mozersky. Resultatet er et overbevisende rockalbum, hvor Ben Harper bruger den nye energi til at sætte sine rocksange i brand.

Der er tale om et - for Ben Harpers vedkommende - ret hårdt spillende band, der vil meget mere end at spille bluesrock. Nu har Ben Harper altid sat sine egne farver på sine musikalske udlægninger, men på White Lies For Dark Times fremstår hans sange mere moderne uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Det er sand spilleglæde fra en flok ekstremt professionelt spillende musikere.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA