x
Young Gods: Everybody Knows

Young Gods
Everybody Knows

Young Gods: Everybody Knows

GAFFA

Album / Two Gentlemen
Udgivelse D. 05.11.2010
Anmeldt af
Ras Bolding

Der spares bestemt ikke på gloserne, referencerne eller superlativerne i presseteksten, der følger med The Young Gods' nye album, og bevares, den slags ser man jo jævnligt lige netop i dén disciplin. Problemet er bare det ældgamle, at puster man forventningerne højt op, så er der altså også mere at leve op til.
 
Lever den schweisiske gruppe så op til forventningerne eller ikke? Tjah. Everybody Knows er bestemt et fint album med mange gode idéer undervejs. Veludført er det også, både hvad angår udtryk og produktion, men når førnævnte pressemeddelelse slutter af med at proklamere "this is a record that will haunt you for a lifetime", så må jeg nok desværre trække stikket ud.
 
Musikken er bestemt interessant med sin insisterende sammenkogsret bestående af postpunk, indierock, electronica og en lille smule industrial, ja lidt folk-guitar bliver det også til undervejs. Stilmæssigt bydes der på en varieret og til tider også vel moden helhed, men i mine ører går helheden aldrig rigtig op i den højere enhed, så jeg må desværre tvivle på, at netop dette Young Gods-album kommer til at forfølge mig resten af min tilværelse igennem. Men det er godt nok til, at jeg vil trække det ned fra hylden fra tid til anden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA