x
Discodeine: Discodeine

Discodeine
Discodeine

Discodeine: Discodeine

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 28.02.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Discodeine er en fransk duo, og vidste man det ikke i forvejen, så kan man bestemt godt høre det, for musikken bærer spor af franske elektron-navne som både Daft Punk, Air og Space, ja, faktisk kan man godt sige, at Discodeine på mange måder er et resultat af netop disse indflydelser, for her bydes både på elementer af dansevenlig club-house, syntetisk sci-fi-disco og lounge-orienteret chillout.

Der er passager undervejs, hvor der nok går lidt vel megen kitsch-disco i lyden til min smag, men til gengæld varieres der faktisk godt undervejs, og netop denne variation er albummets styrke. Det betyder godt nok, at her måske ikke just er tale om et funklende helstøbt værk, som byder på en stor, overordnet idé, men mindre kan også gøre det.

Discodeine er svær for alvor at sætte i bås, og det kan jeg godt lide. Der er, som sagt, visse passager undervejs, som ikke lige rammer plet i forhold til mine smagsløg, men til gengæld er der også passager, der gør, og det at duoen mønstrer den musikalske variation, som tilfældet er, bør i hvert fald mane til en vis respekt, for de kommer bredt omkring og gør det generelt ganske godt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA