x
Søs Fenger: Nogle Gange er Man Så Heldig, At Man Ikke Når At Tænke Sig Om…

Søs Fenger
Nogle Gange er Man Så Heldig, At Man Ikke Når At Tænke Sig Om…

Søs Fenger: Nogle Gange er Man Så Heldig, At Man Ikke Når At Tænke Sig Om…

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 28.03.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter en noget flakkende albumkarriere de sidste mange år gik Søs Fenger sidst ombord i genbrugskassen og genindspillede sine gamle hits. Det var der ikke meget sjov ved. Men det har tilsyneladende fået Søs Fenger til at reflektere over egne kvaliteter som popsanger. Det nye album med den symboltunge titel er nemlig ufortyndet Søs Fenger, som vi husker hendes mere populære sange for.

Med Jonas Krag som medkomponist har hun begået en række ganske kække popmelodier, der er kendetegnet ved et let og godt tempo. Det er letfordøjelig popmusik, og her er Søs Fenger på sikker hjemmebane.

Men Søs Fenger er med alderen også blevet tænksom og udviser en dybfølt trang til at reflektere over livet og døden på albummet, som det bliver voldsomt udpenslet i den tunge Kun Et Liv, der viser Søs Fenger som en uhyre banal sangskriver. Hvis bare Søs Fenger holdt sig til at synge om dig og mig, så var det lettere at kæmpe sig igennem. Men musikalsk har Søs Fenger genfundet gløden og leverer en liflig voksenpop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA