x
The Leisure Society: Into The Murky Water

The Leisure Society
Into The Murky Water

The Leisure Society: Into The Murky Water

GAFFA

Album / Full Cycle / Playground
Udgivelse D. 02.05.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Opstået fra den engelske 90'er-scene rejste The Leisure Society sig i 2009 op fra vrimlen med et debutalbum, der blandt andet kastede en Ivor Novello Award-nominering af sig. Opfølgeren er nu klar og placerer sig igen solidt mellem den nye bølge af unge engelske indiefolkbands som Mumford and Sons og Fanfarlo og et mere 60'er-poppet og til tider progressivt udtryk, ikke ulig tidlig Genesis.

Sidstnævnte iscenesat flot med elegant guitarspil på I Shall Forever Remain an Amateur og samlet smukt på Better Written Off (Than Written Down), der starter med en umiskendelig klang af Doors' Love Street, inden den går over i fin folkpop med banjo, diskrete strygere og dæmpede blæsere.

Alt i alt gør albummet virkelig god figur, men samtidig ikke meget væsen af sig. Det er næsten for fint leveret. Det er dog svært ikke at unde The Leisure Society en bred fanskare, og numre som You Could Keep Me Talking og This Phantom Life burde også have appel til fans af bands som Arcade Fire og Grizzly Bear, hvis man kan tackle den mere diskrete britiske charme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA