x
Nanne Emelie: Once Upon A Town

Nanne Emelie
Once Upon A Town

Nanne Emelie: Once Upon A Town

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 30.05.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

Nanne Emelie er et nyt skud på stammen af danske singer-songwritere. Og man må sige, at hun med Once Upon A Town giver anledning til at standse op – alene af den grund, at hun med sit debutalbum fremstår som en habil, poetisk sangskriver.

Stilmæssigt fremstår numre som Copenhagen Summer Breeze, Stay Beautiful, Girl Talk, In Favor of Love og Street of Peace som sikker urban pop med klædelige strejf af urban souljazz.

Debutantens sangstemme fremstår imidlertid mere forceret end godt er. Man får således på fornemmelsen, at dens fulde potentiale er udfoldet. Og dét potentiale er alt for begrænset og skrøbeligt.

Ikke desto mindre efterlader debutalbummet et positivt indtryk, fordi man kan fornemme, at singer-songwriteren har noget på spil, og fordi musikken er godt produceret af Stephan Grabowski.

Bag sig har Nanne Emelie et hold af fremragende cubanske og danske musikere. Af disse skal især trompetisten Alexander Abreu, bassisten Yasser Morejon Pino og percussionisten Eliel Lazo foruden de danske pianister Lars Emil Riis Madsen og Niels Thybo fremhæves.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA