x
Liam Finn: Fomo

Liam Finn
Fomo

Liam Finn: Fomo

GAFFA

Album / Cosmos Music Group
Udgivelse D. 20.06.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efternavnet skal nok ringe en klokke hos elskere af gudbenådet sangskrivning af den lidt ældre skole. Og hvem af Finn-brødrene fra Crowded House er det så lige? Ingen af dem og så alligevel. Liam Finn er nemlig søn af Neil Finn, og sønnike er en næsten tro kopi af sin far.

I hvert fald er tonen i både sang og melodi umiskendelig Finn, selv om den unge Finn allerede har skabt sin egen musikalske karriere. Fomo er således hans andet soloalbum, og hvor debuten I'll Be Lighting fra 2008 gjorde sig godt på australske breddegrader, så virker Liam Finn klar til at erobre nyt territorium.

Uden at imponere vildt så byder Fomo på masser af melodi og godt tempo. Sangskrivningen er lidt ujævn, men der er masser af charme på albummet som i den skævt drejede Roll Of The Eye. Og som gammel beundrer af Crowded House, så kan man kun svømme lidt væk i Liam Finns fine og genkendelige vokal.

Til næste udspil må dog forventes et mere rent Liam Finn-album, der kan klare sig helt på egne betingelser uden faderens meritter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA