x
Toddla T: Watch Me Dance

Toddla T
Watch Me Dance

Toddla T: Watch Me Dance

GAFFA

Album / Ninja Tune
Udgivelse D. 05.08.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Toddla T er, sin unge alder til trods, en succesfuld herre med eget radioprogram på BBC 1 og en plade fuld af celebre gæster som Roots Manuva, Skream og Roisin Murphy. Watch Me Dance lægger lige fra første nummer ikke skjul på, hvad pladens mission er: fest og genkendelige omkvæd.

Hvad der gør Watch Me Dance interessant i forhold til mange andre poppede partystarter-album er fusionen af global basmusik og en veritabel historielektion i de britiske dansegenrer. Her er elementer af dancehall, reggae, jungle, 1992 'Ardkore-lyd, moombahton og 8-bit dub, og oven i hatten får vi også lidt funk og r&b! Streets So Warm, et af pladens bedste numre, kombinerer for eksempel et dancehall-beat med pitchede jungle-snares, lækker toasting og firsercomputerspilsmelodier.

Nævnes skal også den lækre reggaesag Fly, og den junglistiske Cruise Control fungerer også rigtig fint, og kun få numre, som den lidt klistrede Lovely Girl, trækker ned. Til gengæld er Badman Flu et af de mest underholdende numre i dette år til dato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA