x
Kasey Chambers: Little Bird

Kasey Chambers
Little Bird

Kasey Chambers: Little Bird

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 13.07.2011
Anmeldt af
Finn P. Madsen

Et år efter udgivelsen i hjemlandet får hele Australiens alt- og country darling Kasey Chambers sjette langspiller med den ikke særligt opfindsomme titel Little Bird release på de europæiske breddegrader. Som titel så indhold. Efter få gennemlytninger går det op for en, at både talentet og de stærke sange er en mangelvare i sig selv.

Der skal ikke det store tankespind til at forstå, hvorfor albummet indtil er forblevet down under. Her hjælper det hverken, at Kasey Chambers er datter af en kendt steel-guitarist, eller broderen begår sig som feteret producer. For countryens værste klichéer står i kø på Little Bird. Med et net knæk på stemmebåndet de rigtige steder læner Chambers sig op af forbilleder som Patty Griffin, Taylor Swift og Neko Case, mens hendes backing band spiller anonymt efter countryens grundbog som på Devil On Your Back, Somewhere og Love Like A Hurricane.

Kasey Chambers mangler indlevelse og format til at begå sig i samme liga som koryfæerne. Derfor ender Little Bird som et ligegyldigt og vingeskudt udspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA