x
Taio Cruz: Rokstarr

Taio Cruz
Rokstarr

Taio Cruz: Rokstarr

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 24.01.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Det 27-årige britiske pop-fænomen har oplevet så meget succes, at nu kommer deluxe-udgaven af hans debut-album med flere nye numre og minus de værste gamle. Produceren og sangskriveren, som har leveret hits til Britney, Brandy, Timberlake, Sugarbabes m.fl., gjorde klogt i at gå på scenen selv. Cruz har ligget nummer et med både Break Your Heart og Dynamite og nu senest med duetten med Kylie Minogue, Higher. Heldigt for hende, at hun mødte det nye talent til en fest og var med på at lave et nummer med ham.

At musikken er ganske gemen gammelkendt dance-pop, som vi har hørt det fra så mange andre før, bekræfter bare, at det stadig er tilstrækkeligt til at tilfredsstille en stor del af markedet. Simple melodier, simple tekster med mange gentagelser. Ikke desto mindre har hans videoer fået mere end 40 mio. hits på YouTube.

Selv om Cruz kan synge nogenlunde (han klarer sig uden autotune, wow!) og da helt klart er en dygtig pop-smed, vil jeg på ingen måde spå ham en plads i musikkens æres-hal. Er man ikke til at ryste numsen på clåbben eller nærer en skjult lyst til at te sig tåbeligt i fitness-centret, mens man tager opvasken eller i bilen, trods sin alder, har Taio ikke meget at byde på. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA