x
Melissa Horn: Innan Jag Kände Dig

Melissa Horn
Innan Jag Kände Dig

Melissa Horn: Innan Jag Kände Dig

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 14.09.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den unge svenske sangskriver Melissa Horn er allerede en yndling i hjemlandet, der har en unik tradition for at frembringe sangskrivere, der i den grad er skåret af en visetradition, hvilket Melissa Horn gør sig store anstrengelser for at demonstrere.

Hendes meget ydmyge stringente tilgang til sangskrivningen gør, at hun er blevet kaldt den nye Lisa Ekdahl, og sammenligningen med denne mesterlige svenske sangskriver er blot med til at understrege hendes talent.

Men Melisa Horn er meget andet end sangalfen Lisa Ekdahl. Hun er nemlig i udpræget grad billedet af den ungdommelige skrøbelighed. Hendes melodier er traditionelt opbundne, og sangen vibrerende følsom. Der er tale om en ganske nøjsom og fint afdæmpet instrumentering på albummet, som iscenesætter hende som en moderne visesanger frem for en lille poppige med orden i traditionen.

Melisa Horn fremstår derfor helt ægte i sin ungdommelige følsomhed, der gør Innan Jag Kände Dig til et yderst charmerende album. Med tiden vil Melisa Horn uden tvivl ramme et mere modent udtryk, og det kan vise sig at blive stort.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA