x
Ladytron: Gravity The Seducer

Ladytron
Gravity The Seducer

Ladytron: Gravity The Seducer

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 12.09.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Gravity The Seducer er femte studiealbum fra engelske Ladytron, og i mine ører placerer udgivelsen sig på mange måder i direkte forlængelse af fjerde studiealbum, Velocifero, med en lyd, der nok er udpræget elektronisk, men med et fokus, der i mindst lige så høj grad vægter bittersøde poptoner som kold elektronik.

På dette album leger Ladytron ydermere med let orkestrale tendenser, dog ikke i symfonisk forstand, men snarere med referencer til sådan noget om John Barry og tressernes easy listening-tradition. Hvilket jeg nok må indrømme, at jeg lige skulle vænne mig til. Men efter flere gennemlytninger har jeg taget lyden til mig, ikke mindst fordi det hele serveres med den bittersøde smag af let melankoli, som altid har været en art rød tråd gennem Ladytrons elektroniske drømmepop.

Jeg er nok mere til gruppens tidlige udgivelser og disses mere syntetisk orienterede lyd og kolde klange, men samtidig er Gravity The Seducer et fint album, som både Ladytron-fans såvel som folk med hang til electro- og indiepop nok kan være med på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA