x
Ræv Hund Bjørn: Det er din natur

Ræv Hund Bjørn
Det er din natur

Ræv Hund Bjørn: Det er din natur

GAFFA

EP / Melodika
Udgivelse D. 25.01.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Et sted i på Vestsjælland sidder Peter H. Olesen og bestyrer sit lille pladeselskab. Og selvom bagkataloget endnu er begrænset, kan man om ikke andet slå fast, at Melodika-mærket er garant for begavet populærmusik et godt stykke udenfor middelvejen - ikke meget hjerte/smerte her, med andre ord. 

Således heller ikke på debut-ep'en fra trioen Ræv Hund Bjørn, alias Klaus Mandal Hansen, Hans Holten Hansen og Casper Wackerhausen-Sejersen. Her får vi fem fine små tekster præsenteret i, hvad man med et mangelfuldt udtryk kunne kalde indierocket regi, hvor flere medlemmers fortid som håndlangere for Nikolaj Nørlund er evident.

Ikke mindst Mandals guitarfigurer er en fornøjelse i lydbilledet, men det er dog de konsekvent klichéfrie - eller bare originale, om du vil - tekster, som løfter den charmende debut ud af anonymiteten. Jeg mener: "Jeg er en skabning med hud og hår / ja, jeg er en sækfuld af grundvilkår / I vægtløs tilstand ku' vi bare være os selv / så tæt på hinanden som naturkræfterne nu engang vil have os til". Sådan kan man også sige det. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA