x
Luxury Liners: They're Flowers

Luxury Liners
They're Flowers

Luxury Liners: They're Flowers

GAFFA

Album / Western Vinyl
Udgivelse D. 02.04.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Vi er nogle (få), som stadig associerer til Gram Parsons ved mødet med et bandnavn som Luxury Liners, og så kunne man da vist næppe være mere galt på den i forhold til nærværende udgivelse fra Carter Tanton. Han har tidligere slået sine folder i den eksperimenterende Baltimore-kvintet Lower Dens, men denne gang var det faktisk intentionen at lave en regulær singer/songwriter-sag, med spansk guitar, Nick Drake-atmosfære og det hele.

Sådan skulle det ikke blive. Selvom vi ganske vist får hilsner til fortiden i form af det indledende John Cale-cover og en hilsen til afdøde Alex Chilton, ja, så har Tanton kort fortalt ikke kunne holde fingrene fra elektronikken. 

Det er ingen synd i sig selv, men her resulterer det desværre i et noget diffust helhedsindtryk, hvor udmærkede sange simpelthen forsvinder et sted mellem laptop og lytter. Der er intrikate momenter undervejs og versioneringen af Caribbean Sunset er også ganske opfindsom. Overordnet set er der dog, i al fald for denne anmelder, dømt verfremdungs-effekt på den dårlige måde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA