x
Dead Can Dance: In Concert

Dead Can Dance
In Concert

Dead Can Dance: In Concert

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Ras Bolding

Sidste år udgav Dead Can Dance comeback-albummet Anastasis, og nu er gruppen allerede udgivelsesaktuel igen, med In Concert, der, som titlen antyder, er et live-album. Musikken stammer fra Anastasis-turnéen, hvorfor der ikke overraskende fokuseres en del på materialet netop herfra.

Lad det være sagt med det samme: både lyd og de musikalske kvaliteter er helt i top her - man sidder flere gange undervejs og ønsker, at man var til stede foran scenen, og selvom cd'en er fyldt godt op med små halvfjerds minutter, så kunne i hvert fald undertegnede sagtens have klaret mere.

Som nævnt fokuserer albummet en del på materiale fra Anastasis-albummet, som opføres forholdsvis tro mod studieversionerne, men man får også vendt et par ældre titler såsom Rakim og, naturligvis, Ubiquitous Mr. Lovegrove. Personligt havde jeg gerne hørt flere ældre titler, især fra mesterværkerne The Serpent's Egg og Into The Labyrinth, men det er egentlig et luksusproblem, for det, man får, er aldeles fremragende, og den afsluttende og smukke Return Of The She-King, hentet fra Anastasis, viser, at Dead Can Dance i dén grad stadig kan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA