x
Counting Crows: August And Everything After - live at Town Hall

Counting Crows
August And Everything After - live at Town Hall

Counting Crows: August And Everything After - live at Town Hall

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 02.04.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Et af 1993's mest markante album var August and Everything After – nok Counting Crows'  allerbedste i en top-jævn-svingende karriere.

I 2007 markerede gruppen så debuten med få koncerters total gennemgang af det stærke startskud, men af uransagelige årsager blev det først udsendt på cd-dvd i 2011 (og når først vores breddegrader nu) – uransagelig fordi denne koncert fra Town Hall i New York er en tour-de-force gennem gruppens allerbedste sider:

Årvågent samspil i en musik, der med sine smukke akustiske momenter – harmonika, mandolin, etc. – er dejlig åndbar og organisk og nikker anerkendende mod den amerikanske tradition, The Band etc. Men også en gruppe, der rocker stærkt, og numre, der udvikler sig spontant på stedet, når frontfigur Adam Duritz lukker sig helt ind i teksternes livsusikre, fingervridende eksistenser og får dem til at leve 100 procent sitrende oppe på scenekanten. Eller pludselig improviserer Springsteen-, U2- og Prince-tekstfragmenter ind som den naturligste ting i verden.

Klasseband. Klassekoncert. Se den.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA