x
Dido: Girl Who Got Away

Dido
Girl Who Got Away

Dido: Girl Who Got Away

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 03.03.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

"I don't wanna be different ", synger Dido i Sitting On The Roof Of The World, og det er der vist desværre heller ingen fare for på noget forglemmelige Girl Who Got Away, der ellers starter flot ud med den fine No Freedom, der er klassisk Dido, som vi kender hende; smukt syngende med sig blide stemme i et detaljerigt og lækkert fængende popunivers. Ligeledes viser det dejligt dystre Kenrick Lamar-samarbejde Let Us Move On, at frøken Florian og hiphop ikke er noget dumt match. At den gode Kendrick så også er i topform på nummeret, skader heller ikke ligefrem.

Dog er det, som albummet skrider frem, som om, materialet samlet set taber pusten, og får et skær af forglemmelighed over sig. Det er ikke sådan, at numre som Blackbird eller Go Dreaming er direkte dårlige, de er bare sådan lidt ligegyldige, og man keder sig desværre undervejs i gennemlytningen, og det trækker sangerindens mange kvaliteter og sangenes ditto i retning af det tamme.

Der er dog stadig gode stunder på albummet, selvom man til tider har lyst til bare at lade pigen slippe væk, hvis det er det, hun vil. Men dejligt dragende Happy New Year, der lyder som et lækkert levn fra slut-90'erne, og den flotte afslutter Day Before We Went To War redder den hjem og sørger for, at Girl Who Got Away ikke ryger ned og skraber bunden, men holder sig lige omkring det middelgode.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA