x
Brazos: Saltwater

Brazos
Saltwater

Brazos: Saltwater

GAFFA

Album / Dead Oceans
Udgivelse D. 28.05.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Det må tydeligvis komme et eller andet i vandet i Brooklyn, altså udover flour, med den hast, der skydes kække indieband ud af dette nabolag. Debutanterne i Loz Brazos værende et af de nyeste skud på stammen.

Der er et tydeligt slægtskab med nabodrengene i Vampire Weekend og Clap Your Hands Say Yeah i deres sorgløse tilbagelænede indgang til alternativ pop, absolut stærkest på den elegant sprøde How The Ranks Was Won og den melodiøst poppede Irene. Titelnummeret har samme schwung, men har ikke helt melodien til at bære den lidt tunge Moby Dick-inspirerede tekst.

Ellers vil fans af James Mercer, og særligt det seneste album fra The Shins, med garanti også falde for den flagrende måde Always On åbner albummet med små tempo skift og front- og hovedmand Martin Cranes let krukkede vokal.

Den bossanova svingende Valencia bliver lige banal nok og synthen på Deeper Feelings lige tung og traurig nok, men som helhed står Saltwater som et rigtig solidt, om ikke voldsomt originalt, bud på en ganske hip sommerplade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA