x
Go See Franklin: Go See Franklin

Go See Franklin
Go See Franklin

Go See Franklin: Go See Franklin

GAFFA

Album / Eget Selskab
Udgivelse D. 29.04.2013
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

De præsenterer sig selv som fire yderst erfarne mænd fra Aarhus på deres debutalbum Go See Franklin. Og sanger og guitarist Thomas Fleron har da også tidligere forsøgt sig under eget navn med en jysk og guitarbaseret rock.

Go See Franklin er også ret entydige i deres udtryk. Ingen tvivl om, at her er tale om en skarp kantet rock'n'roll med en solid bund. Altså en rendyrket rock uden nogen form for effektjageri, der leder tanker hen på bands som The Blue Van og The Sandmen. Go See Franklin har nemlig også et par helt fine melodier i ærmet, og så burde den vel være i skabet.

Sangskrivningen hos Go See Franklin har dog lidt svært ved at stå distancen. Man bliver tændt af den sejt huggende sang High On Something Else, og de rustne guitarriff signalerer en utvetydig rock, mens Thomas Flerons rå vokal lægger til på udtrykket. Men sangskabelonen har ikke mange variationer, og så bliver de hårde guitarflader pludselig en kende anstrengende og Thomas Flerons vokal viser sine begrænsninger. Go See Franklin er alligevel dog et fint skud rock'n'roll.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA