x
The Moody Blues: Timeless Flight

The Moody Blues
Timeless Flight

The Moody Blues: Timeless Flight

GAFFA

Box / Universal Music
Udgivelse D. 22.07.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Er din gamle vinylversion af On the Threshold of a Dream ved at være slidt? Eller blev du bare mindet om Hayward og kompagnis fortræffeligheder med forårets genudgivelse af koncertfilmen Threshold of a Dream: Live at the Isle of Wight Festival 1970? Så er det tid til at gribe dybt i lommerne i anledning af udgivelsen af det voluminøse, retrospektive bokssæt Timeless Flight med sytten plader og dvd'er spændende fra 1967 til 2003. 

Fornuftigvis udkommer samlingen også i et sammenkog på "blot" fire cd'er, som i sig selv udgør en fin introduktion til bandet. Kernen i sættet er fyldige uddrag fra gruppens studieplader - men selvfølgelig har man også inkluderet tilstrækkeligt med rariteter til at sende den lidt mere specialiserede lytter til lommerne.
 
Det er blandt andet enkeltstående liveoptagelser, single-skæringer og et studieouttake - foruden Haywards "Forever Autumn" fra Jeff Waynes (gode!) musicaludgave af H. G. Wells War of the Worlds fra '78. Fjerde cd (med optagelser fra 1988 og frem) kunne for min skyld godt have været erstattet med mere af det ældre materiale: Stærkt står ikke mindst materialet fra Days of Future Passed og In Search of the Lost Chord.  

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA