x
Various artists: Ordet på gaden: Genfødt

Various artists
Ordet på gaden: Genfødt

Various artists: Ordet på gaden: Genfødt

GAFFA

Download / ArtPeople
Udgivelse D. 13.01.2014
Anmeldt af
Maria Therese Seefeldt Stæhr

Samlingen er den første i rækken af Ordet På Gaden-compilations. Tanken fra den hiphopdedikerede Spol Op-bagmand er ikke kun at vise, hvilke navne den danske hiphop- og urbanscene har klækket igennem de seneste år, men også at give plads til nogle af dem, der kan komme til at præge scenen i de kommende år.

Med ambitiøse 21 tracks og 30 artister er der nok at lytte på, og både produktioner, stil, tempo og tekster varierer en hel del. Det gør talentet desværre også, og en trimning til 15 tracks og 20 artister havde været en bedre løsning for både album og koncept, så omdrejningspunktet bliver tydeligt: kvalitet frem for kvantitet.

Der, hvor albummet (og konceptet) imidlertid udmærker sig er ved at sætte fortjent (og fornyet) fokus på navne som blandt andre Nixen, Mic, Sigma, Ali Sufa, Ergo, Censur (fka. Mansour), Murro eller Isaac Kasule – albummets bedste og i øvrigt meget forskelligartede artister. De har noget at byde ind med, og dette forum kan blive et godt sted at vække en nysgerrighed for dem og deres projekter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA