x
Johann : Ruffled Feathers

Johann
Ruffled Feathers

Johann : Ruffled Feathers

GAFFA

Album / Brdr. Kolstrup
Udgivelse D. 03.03.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Kolstrup-navnet er allerede veletableret i dansk musik, og nu er Dúné-frontmand Matthias' bror, Johann klar med et debutudspil i eget navn.

Storebror Kolstrup spiller poprock af den mere Langer/Walter'ske skole, med radioappel og solide melodier, men ikke ligefrem særpræget. Pressematerialet skriver rigtig meget om en helt særlig pige, der slap væk fra Johann Kolstrup i New York, men det er ligesom at det ikke bliver til mere end letgenkendelige kærlighed-og-storby-lyriske cirkler.

Det er hæderlige sange, uden en masse fyld og gøgl, men Johann Kolstrups vokal er fin, og ikke mindst de langsommere og sagtmodige numre på albummets anden halvdel, Anxiety og Don't Cut Me Loose, klæder hans vokal godt, hen over smådystert klaver. Åbneren, Prelude, har med sit orgel også en stemningsfuld klang.

De mere lette numre er mindre interessante. Frances Ann lyder musikalsk lidt i retning af Private-lite, og både titelnummeret og Anna Louise er bygget efter en flittigt brugt singer-songwriter-skabelon. Man savner overordnet lidt power og markante toner på debuten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA