x
Devil You Know: The Beauty Of Destruction

Devil You Know
The Beauty Of Destruction

Devil You Know: The Beauty Of Destruction

GAFFA

Album / Nuclear Blast Records
Udgivelse D. 24.04.2014
Anmeldt af
Keld Rud

Hvis man ser bort fra et par gæsteoptrædener, har der været stille omkring sanger Howard Jones, siden han forlod Killswitch Engage i 2012. Nu bliver stilheden brudt med Devil You Know, et projekt som guitaristerne Francesco Artusato (All Shall Perish) and John Sankey (Devolved) satte i verden for at prøve kræfter hinsides den ekstreme metal, de to dyrker i deres hovedbands.

Selvom The Beauty of Destruction byder på metalcore, er der dog langtfra tale om et forudsigeligt genreudspil. Artusato og Sankey har skruet nogle aldeles velkørende numre sammen, der i mødet med Jones' vokal hæver sig højt over genrens mange ligegyldigheder. Som det afsluttende As Bright As The Darkness viser, er bandet ikke bange for at eksperimentere og bevæge sig ud på det dybe vand.

Den til tider voldsomme kontrast mellem det dødsens brutale og sukkersøde, man finder i overflod i metalcore, er her erstattet af en mere nuanceret dynamik, hvor der både er plads til aggression og melodi, men i sameksistens frem for åbenlys krig. Det er beundringsværdigt!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA