x
The Men (US): Tomorrow's Hits

The Men (US)
Tomorrow's Hits

The Men (US): Tomorrow's Hits

GAFFA

Album / Sacred Bones Records
Udgivelse D. 04.03.2014
Anmeldt af
Peter Lykke Madsen

The Men fortsætter den produktive stil og er nu klar med femte album på lige så mange år. På Tomorrow's Hits har de valgt en lidt melodiøs rock 'n' roll stil fremfor den mere hårde punk, men det er stadig umiskendeligt The Men.

Vi har altså stadig at gøre med en omgang straight up rock 'n' roll. Det høres dog nemt, at The Men denne gang har arbejdet i et "ordentligt" studie og generelt bevæger sig mere væk fra den meget rå punk. Der er dog stadig masser af garage-råhed, men krydret heftigt med piano-boksning, fræsende guitarer og masser af saxofon. Der går nærmest Fleetwood Mac i den på et nummer som Another Night.  

Det har måske ikke været en hemmelighed, at The Men har haft en stor kærlighed til de fængende riff og gode melodier, hvis man har lyttet igennem støjen på Open Your Heart og New Moon, men på Tomorrow's Hits bliver kærligheden erklæret frit, og der er dømt danse-hits som med Different Days og Big Star'sk ballade på Get What You Give. En helt igennem charmerende drejning fra de før så hårde mænd.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA