x
Martina McBride: Everlasting

Martina McBride
Everlasting

Martina McBride: Everlasting

GAFFA

Album / Vinyl Recordings
Udgivelse D. 08.04.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Suspicious Minds. I've Been Loving You Too Long. Bring it on Home to Me. Oplagte evergreens, som allerede foreligger i mere eller mindre definitive udgaver af folk som Lennon, Presley og Otis Redding. Væsentligt mindre oplagt er det således, hvorfor vi nu skal have samme sange - samt yderligere ni - i kønsløse coverversioner af den 47-årige popcountry-stjerne McBride. 

Det er ikke desto mindre dagsordnen på dette album, hvor "countrymusikkens Celine Dion" får besøg af både Gavin DeGraw og Kelly Clarkson og produceren hedder Don Was – uden det af den grund løfter Everlasting over det fuldstændigt ferske og forglemmelige. 
 
Bevares, jeg vil ikke forsøge at tage fra den storsælgende sangerinde, at hun rent faktisk kan synge, og den musikalske levering er naturligvis fuldstændig skudsikker. Der er utvivlsomt lyttere, som vil nyde albummet, og til dem skal der herfra lyde et oprigtigt "god fornøjelse" – mens undertegnede støver Lennons Rock & Roll eller Reddings Historic Performances Recorded at the Monterey International Pop Festival af.
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA