x
The Boombox Hearts: Hamar

The Boombox Hearts
Hamar

The Boombox Hearts: Hamar

GAFFA

Album / Egen udgivelse
Udgivelse D. 19.04.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Der er en både begavet og øm ironi over, at en søvnigt skramlende, københavnsk indie/folk/rock-combo vælger at kalde sig for Boombox Hearts - eller ghettoblasterhjerterne. Det har Ivan Petersen med musikalske makkere gjort siden 2009, men takket være travlhed i sammenhænge som Oliver North Boy Choir og All My Exes får vi først nu et egentligt album fra kvintetten.

Boombox Hearts er blevet sammenlignet med både Neil Young og Nick Cave, og selvom det skramlet-akustiske udtryk i samklang med Petersens sprukne og søvnige sangforedrag forklarer en del, er vi (ikke overraskende) et godt stykke vej fra d'herrers lyriske format.

Banjodrevne Extras, When You're Ready, Please og det regulære rocknummer There You Go stikker op (hør orgelsoloen!), og overordnet set er det let at holde af den stil, som lægges for dagen på Hamar. Fred så være med, at det trods alt er mere småt med originaliteten og den skarpt optegnede, personlige profil her, hvor Line Felding fra CODY – karakteristisk nok – spiller med på et enkelt nummer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA