x
Paolo Nutini: Caustic Love

Paolo Nutini
Caustic Love

Paolo Nutini: Caustic Love

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 14.04.2014
Anmeldt af
Sohail Hassan

Den unge skotte med italienske rødder Paolo Nutini, der brød igennem med debut-albummet These Streets i 2006, blev en af UK's bedst sælgende nye artister. Han er flasket op med de mest solide soul og rhythm & blues-forbilleder, fra han var helt lille. Folk som Marvin Gaye, Otis Redding, Herbie Hancock osv.

Han droppede ud af skolen som 16-årig for at forfølge drømmen om at blive sanger og debuterede to år senere. På hans tredje album lyder han igen som the real deal. Som var det et album fra 60'erne med en vidunderlig autentisk hæs stemme. Hans sange og produktionerne er en blanding af funky pletskud a la den første single Scream (Funk My Life Up), lettere rock, reggae og pop med masser af sjæl og noget helt folk-agtigt.

Med den store bredde i genrerne er det ikke alt, der falder i denne anmelders smag. Men når Nutini er tilpas funky og soulet, er han virkelig cool og imponerende, lyt f.eks. til Looking For Something. En talentfuld sanger, sangskriver og producer, der trods sin unge alder allerede har optrådt med mange af sine egne helt store forbilleder og har imponeret flere af disse, fordi han har helt styr på sit udtryk og sin stil. På nummeret Fashion gæster selveste Janelle Monáe.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA