x
Kenny Wayne Shepherd Band: Goin' Home

Kenny Wayne Shepherd Band
Goin' Home

Kenny Wayne Shepherd Band: Goin' Home

GAFFA

Album / Provouge
Udgivelse D. 20.05.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Efter den seneste pose blandet konfekt med – hovedsageligt – selvskrevne numre, er guitar-esset Kenny Wayne Shepherd vendt tilbage i fortolkerens rolle med et album, der hylder de blues-navne, der inspirerede ham til at starte med musikken. Det klæder ham.

Overrasker valget af inspiratorer ikke – det er stort set alle de gamle store blues-legender plus Stevie Ray Vaughan – så er sangvalget med enkelte undtagelser ikke de gamle forsuttede bolcher. Og lagt sammen med organisk, sej, swingende akustisk bund (i specielt de mere slæbende numre) med Double Trouble-trommeslageren Chris Clayton og bassisten Tony Franklin plus albummets generelt positive feeling, er det med til at løfte helhedsindtrykket. Desude skader fine gæsteoptrædener fra Warren Haynes, Kim Wilson, Keb' Mo', Ringo Starr m.fl. heller ikke.

At fingernemme Shepherd så er lidt for tone-gavmild og larmende indimellem, kan ikke ændre helhedsindtrykket af at være en underholdende hyldest til traditionen. Inden Shepherd – lover han selv – skal videre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA