x
Lewis Watson: The Morning

Lewis Watson
The Morning

Lewis Watson: The Morning

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 07.07.2014
Anmeldt af
Malena Salvado

Storbritannien har en stolt tradition for at opfostre succesfulde singer/songwritere, og 21-årige Lewis Watson er seneste skud på stammen. Som for så mange andre i sin generation begyndte Watsons karriere på nettet, da han i 2010, blot 16 år gammel, lagde et covernummer af Bombay Bicycle Clubs 'Swansea på YouTube. Det blev en viral succes, der blev fulgt op af fem ep'er og en pladekontrakt, og nu er han så klar med debutalbummet The Morning.

The Morning byder på 11 ganske udmærkede skæringer, der vil falde i god smag, hvis man har en forkærlighed for folk-infuserede popsange a la Newton Faulkner, Ben Howard og Passenger. Førstesinglen Stay demonstrerer fine evner udi sangskrivningen og tæft for både melodi og hooks, og numre som Into the Wild og Windows bevidner talent og, den unge alder til trods, en god portion musikalsk autenticitet og integritet.

I længden bliver den unge Watson dog også en liiidt kedelig affære, hvor man godt kunne savne lidt mere mod og kant, og fra ende til anden bliver sangene lidt for anonyme til, at albummet for alvor træder i karakter. Ikke desto mindre er The Morning, som titlen antyder, kun begyndelsen, og Watson bliver på sigt forhåbentlig interessant at følge, hvis altså han får lov at udvikle sig og får lidt mere hår på den spinkle britiske brystkasse. Det bliver til tre stjerner med en pil op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA