x
Sinead O'Connor: I'm Not Bossy, I'm The Boss

Sinead O'Connor
I'm Not Bossy, I'm The Boss

Sinead O'Connor: I'm Not Bossy, I'm The Boss

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 27.08.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter lidt af et musikalsk comeback med det stærke album How About I Be Me (And You Be You) fra 2011 var Sinéad O'Connors karriere tilbage på et stabilt spor med arrige og fokuserede sange.

Med I'm Not Bossy, I'm The Boss følger hun fornuftigt op og holder sig på sporet af den udtryksfulde sang, hvor Sinéad O'Connor er uovertruffen, når det huer hende. Det er den indre vrede, der altid har været sangerindens brændstof. En vrede, hun gennem karrieren har haft svært ved at tøjle og kun komme til udtryk gennem musikken. Men når det sker, så er Sinéad O'Connor skarp som en klapperslange.

Albummet når desværre ikke helt niveauet fra forrige udspil. Måske en snigende tilfredshed er ved at melde sig hos den temperamentsfulde sangerinde, men man kan så glæde sig over en popsang fra hendes hånd som How About I Be Me, mens der for alvor kommer bid i The Voice of My Doctor.

Sinéad O'Connor kommer derfor helskindet igennem sit 10. studiealbum, der ikke vil blive husket som mindeværdigt, men nok til at tro på hende fremover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA