x
White Ocean: Haze

White Ocean
Haze

White Ocean: Haze

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 28.08.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Om rocken er død, sådan som Jim Morrison proklamerede allerede for fyrre år siden, er en diskussion for omfattende at tage på tusind anslag inklusive mellemrum. At formsproget i en vis forstand fortyndes for hver eneste nye, mere eller mindre vellykkede indierockudgivelse, er sværere at komme uden om - hvilket på den anden side ikke forhindrer nye generationer i at synge og spille, som om det virkelig stadig betød noget.

Således også den dansk/tysk/norske rockkvartet White Ocean, som debuterede i '12; frugten af en knæskade hos den norske fodboldspiller Christer Nagell, som i den fremskredne alder af 25 opdagede musikken. Unægteligt et oplæg, som kunne falde ud i begge retninger.
 
Heldigvis er det slet ikke svært at holde af Nagell og kompagnis ni sange, når først man har slugt den lidt prætentiøst proklamerede intro: "I was born an orphan, I was beaten and bruised / And nobody ever did any good for me." For ting som I Watched It with You, Haze og Richmond Street er faktisk fine sange, og både Nagells vokal, det fine guitararbejde og den diskrete backing bidrager til et ganske appetitligt bud på en rockplade anno 2014.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA