x
Jessica Pratt: On Your Own Love Again

Jessica Pratt
On Your Own Love Again

Jessica Pratt: On Your Own Love Again

GAFFA

Album / Drag City
Udgivelse D. 26.01.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Californiske Jessica Pratt demonstrerede allerede på sit selvbetitlede debutalbum fra 2012, at hun til noget nær perfektion mestrer kunsten at skrive tidløse folk-sange af den ofte skævt krydrede slags.

På nærværende toer er der føjet sirligt håndplukkede instrumenter til projektet, men de altafgørende omdrejningspunkter er fortsat kvindens repetitive og dog raffinerede guitarspil og eksotisk eventyrlige stemme, der denne gang fremstår endnu mere magisk og mystisk end sidst – der eksperimenteres hyppigt med dragende stemmelege, og netop denne vokale legesyge er med til at gøre On Your Own Love Again til noget helt ekstraordinært.

Der er en blid og uimodståelig klarhed over Pratts musik, som på samme tid er tilforladeligt enkel og delikat forførende, og som ikke mindst rummer betydelige hypnotisk hallucinerende kvaliteter. On Your Own Love Again oser af selvsikker styrke, men har også en skrøbelig dimension, og det er en spændende dualitet – stærkt eksemplificeret af det sublime trekløver Game That I Play, Greycedes og Back, Baby.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA