x
Meghan Trainor: Title

Meghan Trainor
Title

Meghan Trainor: Title

GAFFA

Album / Epic
Udgivelse D. 12.01.2015
Anmeldt af
Malena Salvado

Mens nytårstømmermændene efterhånden har forladt kroppen, sidder Meghan Trainors gennembrudshit stadig fast i danseskoene. Den 21-årige amerikaner leverede nemlig et af sidste års største hits med All About That Bass, og nu er hun så klar med fuldlængdedebuten på et major label.

Trainor har en alsidig musikalsk fortid, bl.a. som trompetist i et jazzband. Det høres på Title, som er en fin samling popsange, der har fået et skud swing og et skvæt oldschool big band. Friskt på sin egen måde, klædeligt, men til tider også tangerende en overdosering, fx på Dear Future Husband, der nærmest lyder som en gimmick. Meghan Trainor kommer i fornemt selskab på Like I'm Gonna Lose You, der gæstes af John Legend, og sammen leverer de en af albummets få ballader.

Alt i alt er Title et sammenhængende popalbum, der hæver sig over gennemsnittet i både sangskrivning og udførelse, og som (foruden Lips Are Movin) byder på en håndfuld oplagte radiosingler bl.a. 3 AM, der meget vel kunne blive tredje hit fra den talentfulde sangerinde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA