x
Nana Jacobi: Expander

Nana Jacobi
Expander

Nana Jacobi: Expander

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 23.02.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Nana Jacobi fortsætter sin intense og omfavnende tilgang til den let svævende popsang. Det er det musikalske drama, der skal iscenesætte sangene på hendes tredje album, hvor vokalen udgør den dragende kraft.

Det er popsange, som bevidst er svære at indfange og kræver en anelse tålmodighed og koncentration at indtage. Allerede her distancerer Nana Jacobi sig fra den gængse popformel, selv om der er en forfriskende naturlighed i den mere håndspillede I Put My Foot Down, der i bund og grund er en fin lille popsang, inden den flader ud i slutningen. På resten af albummet er dramaet i centrum, hvilket lykkedes bedst på den opbyggelige Terrified, der tør slå et større brød op.

Nana Jacobi har en varm og tæt vokal, der uden problemer kan begå sig i dette drømmende univers. Men de fleste sange på Expander ignorer tyngdekraften, og her er sangskrivningen en kende for vægtløs. Det giver albummet et for ferskt udtryk, hvor man uvilkårligt kommer til at savne, at der bliver spillet og sunget mere direkte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA