x
Circa Waves: Young Chasers

Circa Waves
Young Chasers

Circa Waves: Young Chasers

GAFFA

Album / Virgin Records
Udgivelse D. 30.03.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De engelske debutanter fra Circa Waves er som snydt ud af guitaren på britrockband-bølgen, der rykkede i starten og midten af 00'erne.

Det er Pigeon Detectives, Libertines, Kaiser Chiefs og ikke mindst Kooks, man genkender, når bandet kaster sig ud i Young Chasers' melodiske og energiske indienumre. Og der igennem er der selvfølgelig også en skelen helt tilbage til ikke mindst Kinks. Tilføj så lige et snert The Strokes på numre som Good for Me og Stuck in my Teeth, og så kører det letgenkendeligt derudad.

Men det er helt igennem gennemført og velspillet. Der er ingen slinger i valsen på numre som den catchy Lost It og So Long. De hurtige og tighte trommer spiller eksemplarisk op imod den let skramlende guitar, og så lyder frontmand Kieran Shudall lige tilpas krukket og affekteret. Den sprælske sommersang T-Shirt Weather er et glimrende eksempel på albummets forcer.

Det handler mest om kærlighed, fest og sommer – nogle gange er det også helt fint, selvom 17 numre i samme rille måske er lidt overkill.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA