x
Waxahatchee: Ivy Tripp

Waxahatchee
Ivy Tripp

Waxahatchee: Ivy Tripp

GAFFA

Album / Wichita Recordings
Udgivelse D. 06.04.2015
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

"Our love taste like sugar but it pours all the life out of me."

Hudløst ærlige sangtekster, som denne fra Half Moon, og lo-fi, ligefremme optagelser. Det har været indtrykket af amerikanske Katie Crutchfields stemme på de to foregående og også dette tredje album, og det efterlader igen indtrykket af friske optagelser lige-ud-af studiet-uden-manipulation.

Hvor teksterne dog på forgængeren Cerulean Salt var et friskt spark i ribbenene af sårbar indsigt, kan det denne gang godt virke lidt som blot en række uredigerede sider i dagbogen. Der er lidt om alt muligt, og derfor savner man retning. Af samme grund efterlader hun ikke de samme bidemærker i denne, overordnet pænere plade, og det er ellers bidemærker, der er hendes styrke.

Hun er blevet sammenlignet med Elliott Smiths rå iagttagelser – uden dog at lyde som ham – og som en variant af Sharon Van Etten – hun lyder mere som hende. De mere rockede sager som Under A Rock og The Dirt er fine oplevelser – det samme gælder det charmerende omkvæd til Grey Hair, og det er bestemt til at forstå hendes popularitet. Men man føler kun yderst sporadisk oprigtig indignation og tilstedeværelse som ellers er rigt til stede på forgængeren. Desværre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA