x
Denai Moore: Elsewhere

Denai Moore
Elsewhere

Denai Moore: Elsewhere

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 17.04.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den i Jamaica fødte engelske sanger/sangskriver Denai Moore er oven på et par singler og ep'er klar med sit debutalbum, der nok demonstrerer kvindens forfriskende flair for modige tekster, men samtidig er en noget glat, strømlinet og unødvendigt mainstream-poppet affære.

Moore er i besiddelse af en flot og krystalklar, men ikke voldsomt personlig stemme, og i produktionen, der delvist er varetaget af Ben Drew alias Plan B, fornemmer man snildt hendes forkærlighed for så vidt forskellige sager som hiphop, R&B og indiefolk. Samtidig er der også en vis soul-feeling over Elsewhere, der således genremæssigt er en spændende og sammensat størrelse.

Enkelte numre går rent ind og giver associationer til en alternativ pop-prinsesse som Lykke Li – det gælder ikke mindst den lækkert dragende Blame, den smækkert henslængte Detonate og den skruppelløst pompøse Feeling. Andre gange bliver det simpelthen for pænt og intetsigende, og det kan dermed konstateres, at Moore er et mægtigt talent, som kun i glimt udfoldes helt på nærværende debutalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA