x
Sam Duckworth: Amazing Grace

Sam Duckworth
Amazing Grace

Sam Duckworth: Amazing Grace

GAFFA

Album / Alcopop! Records
Udgivelse D. 17.06.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Tidligere slog Sam Duckworth sine folder i bandet Get Cape. Wear Cape. Fly. Og der er ikke en afgrund mellem dette bands finurlige indiepop og Duckworths solomateriale. Dog er hans til tider lidt flamboyante musikalske stil skruet en tand ned, og der er en mere akustisk klang på denne hans femte album, med en markant rykken mod klassisk singer-songwriter territorium.

Duckworths stemme er ikke prangende, men han kan sagtens skrue en god melodi sammen. Long Division og Cities in the Sky Defence er fine og følsomme numre, med elegant guitarspil, fjern trompet og enkle strygere. High Achievers tager skridtet videre og sangens akustiske guitarspil lyder næsten som Yoav.

At han på albummet så har trukket på en række mere eller mindre celebre indiegæster betyder ikke alverden. Kate Nash på lidt kor, rygdækning fra medlemmer af Gomez og lidt påklistret rap i slutningen af Geldermalsen Cargo gør ingen stor forskel. Det er små bump på et solid samling sange, som dog godt kunne bruge lidt spræl eller power for virkelig at gå rent hjem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA