Koncertanmeldelse

Ikonisk EDM-vokal i nonstop popparade

Becky Hill

AiaSound

Becky Hill er vokalisten og sangskriveren, alle stjerneproducere vil arbejde sammen med – og med ualmindelig god grund.

Arkivfoto

Rebecca Claire Hill begyndte sin himmelflugt i 2012 som deltager i første sæson af The Voice UK. Ti år senere er klokken 21:51 og diskografien spækket med dansegulvs-darlings.

Becky Hill er flankeret af skiveryttere, to korsangere og fire dansere. Ingen er blege for at give Hills vokal kor-rygdækning. Ikke at den behøver den mindste smule hjælp for at indtage æteren over Amager.

Hjørnesten i EDM-sætlister
”Heaven on my Mind” produceret af Sigala åbner en ustoppelig byge af radiohits. I mindre FM-frekvensvenlige remixes er størstedelen hjørnesten i mainstage EDM-sætlister.

Man forstår hvorfor. Becky Hill har en imponerende klangbund. Mega varm, punchy og berusende stemme. Det hænder, at der laves mindre knæk i fraseringerne. Matoma-producerede ”False Alarm” er et positivt resultat på dette. Lidt mikrofonfeedback sniger sig ind på ”Back and Forth” og udefinerbar-skratten efter ”My Heart Goes”. Men who cares. Stortrommen dunker, der landes imponerende vibratofraseringer, og sætlisten er ikke bare populær – den er fast inventar på floor.

Tag bare Meduza-producerede ”Lose Control”. Stort set alle dansegulv har fået tracket at føle i ét eller andet remix. Med stemmen bag leveres et tiltrækkende track.

”My Heart Goes” mixes sømløst ind i sætlisten. En flot publikumskontrol og vibratoblær præsenteres af Hill.

Oliver Heldens-producerede ”Gecko (Overdrive)” får scenefronten i house-selvsing. Overdrevet god produktion, der har modstået tidens tand med bravur. Spritnye ”History” produceret af Joel Corry er en skudsikker summer-banger til et velsmurt, men ægte popmaskineri i konstant bevægelse.

Tåget-i-låget dansefeber
Producer-duoen Galantis’ er meget ofte lidt tåget-i-låget-feel-good som på ”Run” – og man skal da også have fart på for at løbe hele diskografien igennem. Der er nemlig ualmindeligt mange hits, som skal formidles til de pophungrende på 45 minutter.

Afrundingen går i en deep house orienteret retning på ”Wish You Well”. Scenens Pioneer-bestyrer, DJ Cinde Rella mixer nummeret sømløst ind i Eric Prydz’ instrumentale giga-hit ”Pjanoo”. Dansefeberen er hermed garanteret. Flot naturligt koncertklimaks på en organisk og sammenhængende koncert, inden David Guetta-producerede "Remember" afrunder.

Sjæl i oktaverne
Becky Hill behersker et fyldigt stemmeomfang, der bare bringer sjæl ind i oktaverne. Fuldstændigt pitch perfect er hun dog ikke. Et skud på tasten. Becky Hill synger rent 95-97 % af tiden, men bruger så til gengæld ikke AutoTune live. Dét bør anerkendes og roses.

Trods en håndfuld småfejl hist og her cementerer Becky Hill igennem tre kvarter, hvorfor hun som vokalist og sangskriver er på alle de store produceres speed dial.


Becky Hill sætliste:
Heaven on my Mind (Producer: Sigala)
False Alarm (Producer: Matoma)
Back and Forth (Producer: MK & Jonas Blue)
Lose Control (Producer: Meduza)
My Heart Goes (La Di Da) (Producer: Topic)
Crazy what Love Can Do (Producer: David Guetta)
Gecko (Overdrive) (Producer: Oliver Heldens)
Last time
History (Producer: Joel Corry)
Better Off Without You (Producer: Shift K3Y)
Run (Producer: Galantis)
Wish You Well (Producer: Sigma) v. Pjanoo (sample) - Eric Prydz
Remember (Producer: David Guetta)

ANNONCE