Koncertanmeldelse

Præstationsfremmende vampyr-techno sikrer solbrillefest

Emma Schack

Smukfest, LiveCamp

Kvart i midnat anbefaler konferencier Emil Lange, at hurtigbrillerne kommer på. For nu er det tid til techno.

Smukfests vækstlagsscene kan efter to dage kalde foreløbigt stærkeste fremmøde til natterave. Skiverytter Emma Schack og KærligHeden er parate til kælderdyb mørkemageri under åben himmel.

En legesyg bas-synth spiller et puds fra første moment og lægger de brede linjer for aftenens techno-rave under ”Invisible Lines”.

Schack leger med sit publikum på koldblodig facon og lander “Anyway” med eksplosivt. Vanvittige scener udspiller sig med et publikum, der danser på diktat under en mastodontisk stortromme og fremragende beat matching skills. Alt er organisk udført og garanterer nådesløs eufori bag de flere hundrede par solbriller under midnatsravet. Det er den type musik, vampyrer danser til i underjordiske kældre, når solen er oppe.

Guillotine-drops under jordskælv
GAFFA-tip: Berghain lyder bedst søndag morgen. På en mandag nat kan alle techno-lyster dog udleves perfekt med omrokering i sindet. “Mind Control” begår vanvidsridt med destination trance, hvor Shiva kan give en ordentligt fire-arms ødelæggelses-krammer. Scene-blackout får ikke solbrillerne ned, inden der  serveres røgfyldt lyskeglemenageri. Med tracks, der fordrer øjne-så-store-som-spotlyskegler lander Schack samtlige drops som en skarpsleben guillotine

”Earthquake” får jorden til at omrokere hele pladebutikken med skælvende energiniveau. Lyskeglerne sætter alle techno-undersåtter i spotlys. Luftalarmer gjalder på “Versace Club", inden ”Single and Fab” lukker og slukker en skiverytter, der har afbrændt sit absolutte A-Game.

WADA er på sagen
Sætlisten er atomar brændsel. Et sæt med Schack er kun en e-mail fra at komme på WADA’s liste over præstationsfremmende stoffer. Schack behandler sit emne med respekt og omtanke. Engagementet som performer er perfekt afstemt. Troen på, at ungdommen taler flydende techno er berettiget. Der er simpelthen så meget sikkerhed i leveringen og selvsikkerhed i materialet, at resultatet er et sæt af episke dimensioner.

40 minutters spilletid, og læg mærke til en sætliste på under et dusin numre. Det her er musikalsk mørbradsudskæring, hvor emnet er behandlet med respekt. En opvisning af kick-hihat-comboens magt. En fremførelse i de mest modbydelige bas-synths inden for rækkevidde.

Tabte hurtigbriller og afrevne bas-arme kan afhentes i Hittegods ved Sølund-indgangen fra onsdag klokken 09.00.

Emma Schack sætliste:
Invisible Lines - Lemane
Anyway – Ntbr feat. ÅNRTÜM
Power of Acid - NTBR
Mind Control - Alt8
2Ee7 4A 2A11 – Clair
Auge um Auge – Scepticism & Zeltak
Earthquake - YÅ
Dread - Franck
Versace Club – Krl Mx
Single and Fab - ØTTA

ANNONCE